این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

سخنرانی دکتر فرانسواز پاکینسگی از دانشگاه لیون فرانسه در همایش

ارسال شده در تاریخ :
سخنرانی دکتر فرانسواز پاکینسگی از دانشگاه لیون فرانسه در همایش

شورای سیاست‌گذاری و کمیته برگزاری همایش در راستای ارتقای سطح کیفی و علمی همایش و به منظور تحت پوشش قرار دادن حوزه‌های مختلف مرتبط با موضوع همایش، طی مذاکراتی با دانشگاه لیون فرانسه با همکاری سرکار خانم دکتر شادی ضابط (استادیار گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی یزد)، از دکتر فرانسواز پاکینسگی، استاد علوم اطلاعات و ارتباطات دانشگاه‌ لیون فرانسه و صاحب کرسی یونسکو در دیتا ـ سرویس برای شهری پایدار دعوت به عمل آورد تا به عنوان یکی دیگر از سخنرانان اصلی در این همایش حضور داشته باشند. ایشان قرار است در این همایش در رابطه با "زندگی خصوصی و استفاده از شبکه‌های اجتماعی: منبع اطلاعات تجاری یا مساله‌ای اخلاقی؟" صحبت نمایند.

دبیرخانه همایش ضمن ابراز خرسندی از این همراهی، از کلیه دانشجویان و علاقمندان دعوت می‌نماید تا با حضور در همایش از صحبت‌های این استاد فرهیخته بهره مند شوند.

جهت مشاهده این خبر در صفحه اینستاگرام همایش، اینجا کلیک کنید.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)