این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

پشتیبانی یک نشریه علمی پژوهشی دیگر از همایش

ارسال شده در تاریخ :
پشتیبانی یک نشریه علمی پژوهشی دیگر از همایش

فصلنامه علمی پژوهشی "دانش حسابداري و حسابرسي مديريت" در راستای توسعه دانش حسابداری و حسابرسی و ارائه یافته های علمی نوین همراه با ارائه راه حل های اجرائی و حرفه ای به عنوان نشریه علمی انجمن حسابداری مدیریت ایران آمادگی خود را اعلام نمود تا مقالات برگزیده همایش در حوزه موضوعی حسابداری و حسابرسی با تاکید بر حوزه حسابداری مدیریت و بهره گیری از دانش و علوم بین رشته ای نظیر علوم مالی، سرمایه گذاری، اقتصاد، مهندسی صنایع، ریاضیات کاربردی، علوم رفتاری و مدیریت و رشته های وابسته را پس از بررسی در هیأت تحریریه و به قید فویرت و اولویت مورد ارزیابی قرار داده و در صورت تایید خارج از نوبت به چاپ برساند.

با توجه به اینکه داورات مقالات در این همایش به صورت کاملاً تخصصی صورت می‌گیرد؛ لذا، مقالات برگزیده از شانس بالایی برای چاپ در این نشریه برخوردار هستند. لذا، کمیته برگزاری همایش ضمن تشکر از همکاری و همراهی انجمن حسابداری ایران، از کلیه دانشجویان و اساتید جهت استفاده از این فرصت دعوت به عمل می‌آورد.

برای مشاهده این خبر در صفحه اینستاگرام همایش اینجا کلیک کنید.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)